06-13045086
info@metascope.nl

Verdienmodel verkoopsoftware MetaScope®

De groeiformule voor uw bedrijf
Probeer het nu!

Verdienmodel verkoopsoftware MetaScope®

Ben je of ken je iemand die op zoek is naar sales software? Verdien extra aan verkoopsoftware MetaScope®: deel je positieve ervaringen in jouw netwerk, beveel ons aan en wij belonen je voor deze waardevolle sales lead.

Beloning

Elke organisatie heeft een relatienetwerk dat voor ons interessant kan zijn. Een succesvolle lead is voor ons bijzonder waardevol. Gaan minimaal vijf medewerkers van  een door jou aangedragen relatie MetaScope® sales software gebruiken, dan krijg jij van ons vijfhonderd euro beloning. En dat krijg je natuurlijk ook als het jouw eigen organisatie is.

Drie stappen

1. Neem contact op om jouw lead te registreren. Vermeld daarbij de contactpersoon van de organisatie en of wij jou als referentie mogen noemen. Graag ontvangen we ook een korte situatieschets.

2. Wij nemen contact op met genoemd bedrijf.

3. Wordt het bedrijf klant en gaan minstens vijf medewerkers minimaal vijf medewerkers MetaScope® gebruiken, dan zorgen wij dat jij je tipgeld krijgt.

Hogere bonus of provisie

Veel verkopers of sales medewerkers werken deels op provisiebasis. Met MetaScope® verkoop je gemakkelijk 15% meer, waarmee je als sales manager ook meer bonus of provisie verdient. De sales professionals die de MetaScope® software hielpen ontwikkelen, weten hoe dit werkt in de praktijk en hebben de mogelijkheden van bonussen en provisies verweven in de MetaScope® sales support software.