06-13045086
info@metascope.nl

Betaversie MetaScope mobiel

Geen nummer meer overtypen op je smartphone. Met de mobiele weergave kun je direct bellen of mailen.
Daarnaast kun je de website of route oproepen.

Betaversie MetaScope mobiel

Mobiele weergave voor gebruik op smartphone of tablet.

Vanaf 1 maart 2017 is MetaScope, naast haar webapplicatie, ook goed bereikbaar via een mobiele website voor de weergave van de relaties en contactpersonen. De lijstweergave van relaties en contactpersonen maakt het voor de gebruiker gemakkelijk om direct te bellen, te mailen of de website te openen. Daarnaast kan de route naar het bezoekadres van de relatie worden opgeroepen. Hiermee kunnen gebruikers vanaf kantoor of onderweg direct via hun mobiele telefoon de contactpersoon bellen.

Betaversie MetaScope mobiel

Probeer nu de mobiele webversie van MetaScope.
Klik voor de inlogpagina voor de mobiele weergave.

Inloggen mobiel

Inloggen en homepage

Op de homepage worden twee knoppen weergegeven. Door te klikken op de knop “Relaties” kom je in de relatielijst en door te klikken op de knop “Contactpersonen” kom je in de contactpersonenlijst.

Relaties

De schermweergave bestaat uit de kolommen relatienaam, telefoon, e-mail en website uit de relatielijst van MetaScope. De weergegeven waarden zijn klikbaar.

Route tonen vanuit MetaScope mobiel.

  • Relatienaam; opent de relatiestamkaart.
  • Telefoon; opent de telefoon applicatie en geeft het algemene telefoonnummer weer om te bellen.
  • E-mail; opent een nieuw e-mailbericht en plaatst het algemene mailadres in de [aan] vak.
  • Website; opent de browser en toont de website.

Boven de relatielijst bevindt zich een zoekbalk. Je kunt zoeken op de velden relatienaam, adres en plaats. Indien de velden in MetaScope van een waarde zijn voorzien worden de directe telefoon, algemene e-mail en website icoontjes getoond. Na het klikken op de [Relatienaam] wordt de mobiele relatiestamkaart getoond. Ook hier zijn de velden telefoon, e-mail en website klikbaar om een de hierboven genoemde acties te starten. Daarnaast kan de [Route] worden getoond via Google Maps. Via de relatiestamkaart kun je met de knop [Contactpersonen Relatie] doorklikken naar de contactpersonenlijst van de relatie.

Contactpersonen

De schermweergave bestaat uit de kolommen contactpersoon naam, mobiel, telefoon, e-mail en relatienaam uit de contactpersonenlijst van MetaScope. De weergegeven waarden zijn klikbaar.

Direct bellen vanuit MetaScope mobiel.

  • Contactpersoon; opent de contactpersoon gegevenskaart.
  • Mobiel; opent de telefoon applicatie en geeft het mobiele nummer weer om te bellen.
  • Telefoon; opent de telefoon applicatie en geeft het directe nummer weer om te bellen.
  • E-mail; opent een nieuw e-mailbericht en plaatst het persoonlijke mailadres in de [aan] vak.
  • Relatienaam; opent relatiestamkaart van de contactpersoon.

Boven de contactpersonen bevindt zich een zoekbalk. Je kunt zoeken op de velden contactpersoon naam en relatienaam. Indien de velden in MetaScope van een waarde zijn voorzien worden de mobiel, directe telefoonnummer, persoonlijke e-mail icoontjes getoond. Na het klikken op de [Contactpersoon naam] wordt de mobiele contactpersoon kaart getoond. Ook hier zijn de velden telefoon, mobiel en e-mail en klikbaar om een de hierboven genoemde acties te starten. Daarnaast kan de [Route] worden getoond via Google Maps. Na het klikken op de [Relatienaam] wordt de relatiestamkaart getoond zoals hierboven bij relaties beschreven.

Meld je wensen en verbeteringen

Graag horen wij je suggestie voor het verbeteren van gebruik van de mobiele weergave. Daarnaast ontvangen wij graag jullie waargenomen onvolkomenheden met een duidelijke beschrijving. Vul hiervoor onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw gebruikte platvorm

Beschrijf uw opmerking